af1
af2
afb3
afbv
 
afb4
afb5
afb9
afb7
 

De sleutel tot verandering ligt in jezelf en niet daarbuiten

Bewustwording is een onderdeel van je secretaressevak!

En dat hebben we ondervonden op het

Lady KennisEvent 15 april 2014 op manege 'Stal Prinsenburg' te Hilversum.

In een paar uur tijd leerden we meer over onze valkuilen, weerstanden en angsten.

Ochtendprogramma: Spiegelen met paarden

Heleen de Mooy, gediplomeerde NLP Master Practioner en counselor, leidde samen met José Imlabla het ochtendprogramma. Zij lieten ons via de paarden ontdekken hoe we als team non-verbaal de paarden konden bewegen een bepaald parcours te lopen. Het was een enorme belevenis. Niet alleen om mee te doen, maar ook om andere teams te aanschouwen.

Middagprogramma: Beter door bewustwording

Zeer goed aansluitend hierop was het middagprogramma waarin Nathalie Scholtes, een ervaren coach & bewustzijnstrainer, verder inging op de thema's die 's ochtends bij Heleen en José naar voren waren gekomen.
Ons bewustwordingsproces kreeg hierdoor verdieping.
Onderdelen uit haar training Beter door bewustwording kwamen ook aan de orde. Dit programmaonderdeel had een positief effect op onszelf en het contact met andere secretaresses.

Een paar reacties ná het Leading Lady KennisEvent:

  • Een Kennis Event is echt 'kennis maken met'; een prima manier om in korte tijd en met vakgenoten samen, te ontdekken en te ervaren of iets bij je past en of je je daarin verder wilt ontwikkelen.
  • Heel inspirerende dag gehad, het Leading Lady KennisEvent is een aanrader. Goed om eens te zien hoe enthousiast Ingrid deze dagen organiseert!
  • Het Leading Lady Kennis Event is echt een aanrader. De goed op elkaar afgestemde evenementen zorgen voor zowel een professionele als een persoonlijke sfeer. Het was juist die balans die het evenement op 15 april jl. van Leading Lady zo bijzonder maakte.

Organisator Leading Lady - Ingrid Geul kijkt terug op een zeer geslaagd KennisEvent. Een spannende dag, met veel afwisseling, zeer enthousiaste en leergierige secretaresses, die in een ongedwongen sfeer ervaringen met elkaar uitwisselden. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Zie onze Facebookpagina voor foto's en een kleine impressie van dit Leading Lady KennisEvent.

Professionalisering-door-bewustwording

Op 18 september a.s. geeft Nathalie Scholtes de volledige training 'Professionele Bewustwording. Lees meer.

Informatie ontvangen over het volgende KennisEvent? Stuur je adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.