Het programma van Pumps! Magazine - Pumps! vormt

1e dag

De 1e dag is een hele dag (10.00 - 17.00) inclusief lunch.

We trappen af met een echte redactievergadering. Hierin wordt met elkaar bepaald wie de lezers van het magazine zijn en welke onderwerpen er aan bod komen. Jullie vullen de vaste rubrieken in van het magazine binnen de bladpijlers: collega's en werksfeer, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling, lifestyle en privé en lekker werken.

Collage Brainstorm


Tussenperiode

4 tot 6 weken

Er is tussen de twee dagen vier weken tijd voor het verzamelen en schrijven van de inhoud. Jullie gaan zelf aan de slag met desk research, interviews, artikelen schrijven en beeldmateriaal zoeken. Ook zijn jullie verantwoordelijk voor de advertentiewerving om voor inkomsten te zorgen. Vier weken lijken kort maar met een flinke dosis enthousiasme en goed samenwerken is het zeker haalbaar!

Collage Groepintraining


2e dag

De terugkomdag is een dagdeel (10.00 - 14.00 uur) inclusief lunch.

Tijdens de tweede redactievergadering gaan jullie het magazine afronden! Alles staat in het teken van vormgeving en productie. Vlak voor de deadline wordt de laatste hand gelegd aan het hoofdartikel, de cover en de koppen. Dit gebeurt onder leiding van de bladmanager en de hoofdredacteur, samen met een ervaren vormgever van het reclamebureau. Na de deadline is het magazine klaar om online gepubliceerd te worden.

Collage eigenmagazineeenfeit


Jullie eigen magazine is een feit!

Foto Eigen magazine een feit


Locatie

Wil jij ook meedoen met het maken van een Pumps! Magazine? Geef je dan op als redactielid.