18 april 2013 

Tien secretaresses van SPIE Industry hebben hier heel hard aan gewerkt. Ze zijn enorm trots op het resultaat. Anders wij wel!

Klik hier voor de digitale versie van Pumps! Magazine, 4e editie.

Pumps! Magazine wordt gemaakt door en voor mensen uit het secretaressevak en komt tot stand via de training “Maak je eigen Magazine.” Met deze training wordt aangetoond dat het mogelijk is om te leren schrijven én beeldmateriaal te beoordelen in één trainingsdag + vier weken begeleiding. 

cover pumps 4e editieSPIE Industry maakte de 4e editie van Pumps!

In samenwerking met tien secretaresses van SPIE Industry is gekozen voor een oranje cover. En dat zal je niets verbazen met de troonopvolging op 30 april 2013. De kleur oranje betekent nog veel meer voor ons. Nieuwsgierig? Klik hier voor de digitale versie van Pumps! Magazine, 4e editie.

BN'ers in Pumps! Magazine

En wederom is het Pumps! gelukt een BN’er te interviewen, die op dit moment in de spotlights staat: zangeres Desray, die zich van een andere kant wil laten zien! Een greep uit de vele andere interessante artikelen in deze Pumps! is:

  •     hoe er ruis ontstaat op de werkvloer door dialecten;
  •     handig om te weten: Instagram, Pinterest en Windows 8;
  •     en hoe het de secretaresse van SPIE is gelukt om gezond voedsel in de kantine te krijgen.

Alle ideeën, artikelen en foto’s zijn tot stand gekomen door mensen uit het secretaressevak voor de secretaresse van deze tijd.

 

Over Pumps! - de training "Maak je eigen magazine"

Doelgroep

De training ‘Pumps! Maak je eigen Magazine’ kun je ook zelf regelen voor jouw team of jouw medewerkers. Het is speciaal bedoeld voor secretaresses, back office medewerkers en andere managementsupportafdelingen, maar ook voor de afdeling Sales, Communicatie en Marketing.

Waarom een magazine?

Bijvoorbeeld ter gelegenheid van het 12,5 jarig bestaan van het bedrijf of een ander jubileum. Een groot bedrijfsfeest is natuurlijk een goed idee. Met een magazine bereikt je echter meer en is het één groot feest voor het deelnemende personeel.

Welke ontwikkeling maak je mee?

Je leert zelfstandig een compleet magazine maken en doelgroepgericht schrijven. Als je dat eenmaal kunt, ben je ook in staat om de website van jouw organisatie bij te houden of de corporate brochure te beoordelen. Bovendien heb je meer inzicht in hoeveel budget je nodig hebt voor het maken van bijvoorbeeld een promotie-uiting.
Bekijk ook: alle voordelen van het maken van een eigen tijdschrift op één rij.

Als je geïnteresseerd bent om met je team een eigen magazine te maken, neem dan contact op met Ingrid Geul, 035-624 54 04. Voor meer informatie: Pumps! de training  Maak je eigen magazine.