Nieuwste editie van Pumps! Magazine 
10 werkzoekende secretaresses geven zich bloot!

Hoe meer mensen Pumps! lezen des te groter is de kans dat deze secretaresses weer een nieuwe werkgever vinden.

Pumps! Magazine

440
met gelijkgestemden

met gelijkgestemden

Lees meer
individueel

individueel

Lees meer
van secretaresse naar Leading Lady

van secretaresse naar Leading Lady

Lees meer

secretaresse Nieuwe Stijl

Lees meer
social media training

social media training

Lees meer

Van secretaresse naar Leading Lady

Blijf op de hoogte

 

Voel jij je als secretaresse, officemanager, management assistente of personal assistant (soms) tekortschieten? Lees dan nog even door.

Steeds meer managementsupporters hebben extra taken gekregen die eigenlijk bij een andere afdeling of functie thuishoren. Bij de een is dit geleidelijk gegaan (alles naar je toetrekken is zó heerlijk). Bij de ander is het noodzaak in verband met het afslanken van een afdeling.
Niets is vervelender dan een taak op je bordje krijgen waarvan je wel iets weet maar niet goed genoeg. Aangezien wij in ons vak de beste willen zijn is dat soms behoorlijk frustrerend.

Hoe zit het bij jou en hoe red jij het zonder de exacte kennis van zaken?

LEES MEER

Hoe word / blijf ik een Leading Lady?

Als je leidend wilt zijn in je functie als (directie)secretaresse, officemanager, managementassistent of perso

Lees meer
Een Leading Lady, wie is zij?

Een Leading Lady is werkzaam in het officemanagement. Zij is op hoog niveau de spin in het web.

Lees meer

Wat zeggen anderen?

“Ik vond de presentatie van de trainer zeer enthousiast en heel duidelijk. Compleet nieuwe ideeën in een zeer praktische training.”

- Sylvia -

“Heel intensief zo’n 1 op 1 training.  Zeer goed!”

- Marja -

“Het heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik anders kan gaan werken. Na bijna 20 jaar heb je toch bepaalde eigen systeempjes die moeilijk los te laten zijn. Dank voor de leerzame ochtend!”

- Claudia -

“Wat een fantastische dag. Ik ben erg onder de indruk van de verkregen kennis. Bovendien was ik erg gecharmeerd van de wijze waarop Ingrid Geul les gaf en was het binnen de groep goed vertoeven. Mijn managers hebben mij vorig jaar al enthousiast gemaakt voor dit principe. Ze hebben niets teveel gezegd.”

- Grietje -

Onlangs nam ik deel aan de training ‘Xtra Outlook voor effectiever gebruik’. Ik was behoorlijk zenuwachtig omdat ik niet echt een computergenie ben. Maar al snel was ik over mijn ‘angst’ heen. Door de uiterst rustige en zeer prettige werkwijze van Leading Lady Ingrid Geul ging ik helemaal op in de training. Geen vraag was te gek of te veel. Alle tips en het handige naslagwerk zorgen ervoor dat ik op de toekomst ben voorbereid. Echt geweldig.  

- Annelize -

Secretaresse: van reactief naar proactief

Van secretaresse naar Leading Lady   De secretaressefunctie is veranderd, en verandert nog steeds De afgelopen jaren is de functie van secretaresse behoorlijk veranderd. Tien jaar geleden zag ik die verandering al aankomen. En nu ervaart iedereen dat er wezenlijk iets is veranderd in de functie van de managementsupporter.   Waar de manager tegenwoordig behoefte a