Leading Lady Day VIP Klik om te vergroten Leading Lady Day VIP

Leading Lady Day VIP

1. VIP Leading Lady Day

Heb je dat al eens meegemaakt? Een training met minimaal 15 personen of zelfs véél meer. Je voelt je vaak een nummer tussen al die andere deelnemers. De trainer praat en praat, concentratie is hard nodig. Als je geluk hebt wordt jouw vraag behandeld. Maar meestal blijft het oppervlakkig en moet je heel erg je best doen om het geleerde toe te passen op jouw eigen situatie. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een hoofd vol informatie. Hopelijk blijft het hangen. 

Dat kan ook anders! 

 

Een individuele professionaliseringslag:

Leading Lady biedt een exclusief maatwerk aan voor een 1-op-1 scholing voor mensen die in het officemanagement werkzaam zijn en die zeer gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen. Je wilt graag alle aandacht van de trainer. Je wilt dat het om jou gaat en niet om een andere deelnemer.

Doelgroep

Secretaresses, Managementassistenten, Managementsupporters, Officemanagers, Directiesecretaresses, Personal Assistants, Secretaresses Raad van Bestuur, Assistenten van directies in Nederland.

 

Doel

De office-supporter in diverse dagdelen een intensieve en persoonsgerichte training te geven op aandachtsgebieden die zij van te voren aangeeft. Aan het eind van de training heeft zij het gevoel heeft volledig up-to-date te zijn. Van (top)secretaresse naar Leading Lady.

 

Werkwijze

De secretaresse geeft van te voren aan op welke aandachtsgebieden zij bijgespijkerd wilt worden, middels een (telefonische) intake + gesprek met de manager/leidinggevende. We geven hiervoor een aantal handvatten, en er is zeker ruimte voor afwijkende wensen. 

Met de trainers bespreken we de professionaliseringslag van de betreffende secretaresse. Iedere trainer zal zijn/haar eigen expertise aanbieden. We maken een programma voor diverse dagen of dagdelen op maat. Je hebt de keuze uit 3 dagen verdeeld over 2 maanden of 6 dagen verdeeld over 5 maanden.

Het voordeel van deze werkwijze is dat de secretaresse een één op één relatie heeft met de trainer. Ze krijgt de volle 100% aandacht. Het trainingsonderwerp wordt specifiek op haar situatie toegepast. Waardoor ze snel de diepte in gaat en in een korte tijd het onderwerp onder de knie heeft.

 

e0a70f72bdae9885bfc32d7cd19a26a1 M

Leading Lady Day met vakgenoten

“Heel intensief zo’n 1 op 1 training.  Zeer goed!”

- Marja -