U bevindt zich hier:Home»Nieuws»Secretaresse Groeidag is veranderd van naam
  • Grote afbeelding (Nieuws)

Secretaresse Groeidag is veranderd van naam

10 feb 2014

De Secretaresse Groeidag bestaat 10 jaar

De Secretaresse Groeidag bestaat 10 jaar. We kijken terug op een fantastisch tijd. Onze missie is geslaagd: heel veel blije secretaresses zijn na een bezoek aan de Secretaresse Groeidag met praktische trainingen voortvarend aan de slag gegaan.

De secretaressefunctie is veranderd, en verandert nog steeds

De afgelopen jaren is de functie van secretaresse behoorlijk veranderd.
Zij is allang niet meer de typemiep en ontvangstdame. Dat was tien jaar geleden al niet meer zo.
En nu weer tien jaar verder is er echt wezenlijk iets veranderd in de functie van de management-supporter. De manager weet tegenwoordig heel goed zelf zijn zaken te regelen. Alleen als het complexer wordt schakelt de manager zijn assisttent in.

 

Waar de manager tegenwoordig behoefte aan heeft

Waar de huidige manager en directeur veel behoefte aan heeft is een meedenkende secretaresse, die van te voren al weet wat er gaat gebeuren en de zaken al geregeld heeft voordat hij er

zelf aan denkt of om moet vragen. 

 

Hoe jij het verschil kunt maken

Die gunfactor om anderen te leren hoe je het verschil kan maken was voor mij tien jaar geleden de reden de Secretaresse Groeidag te introduceren. Dat heeft me – en vele trainers met mij – veel voldoening gegeven. Echter, we kregen ná zo'n Groeidag steeds meer het gevoel "daar gaat ze en nu maar hopen dat ze het redt". En dat gevoel werd steeds sterker. Dus vonden we dat het tijd werd voor verandering!

 

Een andere naam die past in deze tijd

Omdat wij graag op de zaken vooruit lopen en dat ook willen uitdragen verandert het concept van de Secretaresse Groeidag. Mede daardoor geven we de Secretaresse Groeidag een andere naam, die beter past in deze tijd:

Leading Lady Day

 

 

Op de hoogte blijven van Leading Lady (Day)

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Leading Lady (Day), vul dan hieronder jouw gegevens in.
Via e-mail ontvang je updates en loop je niets mis!