Nieuwste editie van Pumps! Magazine 
10 werkzoekende secretaresses geven zich bloot!

Hoe meer mensen Pumps! lezen des te groter is de kans dat deze secretaresses weer een nieuwe werkgever vinden.

Pumps! Magazine

U bevindt zich hier:Home»Testimonials»Testimonials - LeadingLadyDay

Testimonials

- Annelize -

Onlangs nam ik deel aan de training ‘Xtra Outlook voor effectiever gebruik’. Ik was behoorlijk zenuwachtig omdat ik niet echt een computergenie ben. Maar al snel was ik over mijn ‘angst’ heen. Door de uiterst rustige en zeer prettige werkwijze van Leading Lady Ingrid Geul ging ik helemaal op in de training. Geen vraag was te gek of te veel. Alle tips en het handige naslagwerk zorgen ervoor dat ik op de toekomst ben voorbereid. Echt geweldig.

 

 

- Marja -

lady 1 klein

“Heel intensief zo’n 1 op 1 training. 

Zeer goed!”

Lees meer: - Marja -
 

- Grietje -

lady 2 klein

“Wat een fantastische dag. Ik ben erg onder de indruk van de verkregen kennis. Bovendien was ik erg gecharmeerd van de wijze waarop Ingrid Geul les gaf en was het binnen de groep goed vertoeven. Mijn managers hebben mij vorig jaar al enthousiast gemaakt voor dit principe. Ze hebben niets teveel gezegd.”

Lees meer: - Grietje -
 

- Claudia -

lady 3 klein

“Het heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik anders kan gaan werken. Na bijna 20 jaar heb je toch bepaalde eigen systeempjes die moeilijk los te laten zijn. Dank voor de leerzame ochtend!”

Lees meer: - Claudia -
 

- Sylvia -

lady 4 klein

“Ik vond de presentatie van de trainer zeer enthousiast en heel duidelijk. Compleet nieuwe ideeën in een zeer praktische training.”

Lees meer: - Sylvia -
 

Pagina 1 van 2