afbv

Sinds 1994 is Ingrid Geul als zelfstandige actief in de secretaressebranche. De eerste 5,5 jaar met een telefoonservice (Viavox B.V.) en vanaf 1999 als Assistant To the manager. Na 10 jaar veranderde zij de bedrijfsnaam in Leading Lady, allround officemanagement.

Leading Lady deelt haar kennis en ervaringen via zelf ontwikkelde trainingen om de secretaresse op haar vakgebied up to date te houden.  U heeft te maken met een ervaren dame. Niet alleen in het coachen van de secretaresse maar ook als klankbord voor de ondernemer

Leading Lady, zeer actief als netwerker, beschikt over een zeer groot netwerk van veelzijdige en professionele secretaressecoaches, workshopleiders, trainers en personal organizers. In het netwerk bevinden zich ook secretaresses die beschikbaar zijn voor een nieuwe uitdaging én relaties die op zoek zijn naar managementondersteuners.

Kortom: bij Leading Lady bent u aan het goede adres voor het opzetten of (her)organiseren van efficiënt werkende secretariaten, werving & selectie van secretarieel talent en persoonlijke training & coaching van managementassistenten.

Leading Lady neemt het voortouw en zorgt voor resultaat.

afb8
afb7