Life Changing Events

Een life-changing event is een gebeurtenis of een verlies die jouw leven compleet verandert. Het kan zijn dat je het al (van ver) ziet aankomen, of dat het je opeens overkomt. In ieder geval is het heftig en heeft grote impact op jou en je leven.

Als je gewoon verder leeft alsof er niets is gebeurd, loop je op den duur vast. Geef daarom je life-changing event de aandacht dat het nodig heeft.

“Het is niet wat je meemaakt. Het is wat je ermee doet

Heb jij een levensveranderende gebeurtenis meegemaakt?

Overlijden van een dierbare

Grote impact heeft het op je leven als een dierbare (opeens) overlijdt. Niemand is opgewassen tegen definitief afscheid nemen, het maakt jouzelf ook een beetje dood.Herken je dit? »

Scheiding (van je partner, je ouders, van je land)

De gevolgen van een scheiding heeft grote impact op het dagelijks functioneren van de betrokkenen (individueel, het gezin, de relatie met vader/moeder, de ex-partner en ook als werknemer).Herken je dit? »

Ziek worden

Je had een onbezorgd leven en opeens wordt er iets bij je geconstateerd waardoor je de stempel ‘ziek’ op je krijgt gedrukt. Je leven staat compleet stil. Herken je dit? »

Ontslag

Dat jou de wacht wordt aangezegd kan een zeer impactvolle gebeurtenis voor je zijn. Zeker als je het niet ziet aankomen, dan is het er plotseling en val je in een diep gat. Maar ook als je het al langer van tevoren weet dat er iets te gebeuren staatHerken je dit? »

Wie ben jij nu na een life changing event?

Wie ben jij nu na het verliezen van je dierbare (partner, ouder(s), vriend(in), kind, huisdier)? Wie ben jij na de scheiding (van je partner, van je ouders)? Wie ben jij nu je ziek geworden bent of ontslagen op je werk? 

Impactvolle ervaringen in je leven vragen om (h)erkenning en liefdevolle aandacht met als doel om wat er is gebeurd echt aan te kijken, te doorvoelen, te accepteren en vervolgens opnieuw te integreren in je levensverhaal. 

Leading Lady biedt jou ruimte door zichtbaar te maken wat er nodig is en wat de potentie is in de voor jou uitdagende situatie(s). Vanuit een gezamenlijke diepe verbinding zorgen we voor groei.

Leading Lady neemt je aan de hand mee om vervolgens de draad zelf weer op te pakken met nieuwe energie voor mind & body & soul.