Rouwen is van jezelf houwen

Wat fijn dat je op mijn website terecht bent gekomen. Je hebt interesse in hoe je weer in balans kunt komen na een life-changing event. Zoek je begeleiding om impactvolle ervaringen in je leven liefdevolle aandacht te geven? Met als doel om wat er is gebeurd echt aan te kijken, te doorvoelen, te omarmen en vervolgens opnieuw te integreren in je levensverhaal? Dan ben je hier aan het goede adres.  

Aandacht geven aan de wond op je hart is liefde voor jezelf. “Rouwen is van jezelf houwen.”

Hoe ga ik te werk?

Kennismaken

In onze eerste ontmoeting tasten we af of ons samenzijn een match is. Niets is zo belangrijk als je veilig voelen bij iemand waar je je ziel en zaligheid aan blootgeeft. Dat geldt voor ons beiden.

De rouwcoachsessies

Actief

Alleen maar praten over jouw rouw naar aanleiding van een life-changing event brengt je wellicht dieper in de put. Daarom zijn mijn coachsessies niet alleen zittend op een stoel maar juist ook actief. Naast dat we diverse methoden toepassen om jouw pijn aan te kijken ondernemen we kleine dingen om je in beweging te krijgen. Dat kan een wandeling zijn, yoga of aan de grote tafel iets creëren met diverse materialen. 

De wond op je hart helen 

Om je verder te brengen in het proces kijken we jouw verdriet aan. Dat doen we samen. Ik zit naast je, luister naar je en als het dient en je hebt de behoefte, dan houd ik je hand vast. Steeds een beetje verder en een stapje dieper gaan we naar wat er zo zeer doet. En bewust worden wat voor impact het op jouw leven heeft (gehad). Dat zal niet altijd prettig zijn. Een lichtpunt(je) is dat als je dóór de pijn heengaat de wond op je hart kan helen.

Zichtbaar maken wat nodig is om verder te groeien

In de sessies bied ik jou ruimte door zichtbaar te maken wat er nodig is en wat de potentie is in jouw uitdagende situatie(s). Dat doen we samen vanuit een diepe verbinding met als gevolgd dat jij gaat groeien.

Mijn ervaring

Ik spreek uit ervaring: ooit ben ik ook over de drempel gegaan om mijn life-changing event echt aan te kijken en bewust te worden wat het met mij gedaan heeft. Ik weet welk resultaat het oplevert. Als ik terugkijk zie ik dat ik enorm gegroeid ben.

Juist het lichaam vraagt aandacht 

In jouw lichaam ligt (onbewust) jouw verhaal opgeslagen. Als je goed luistert naar je lijf heeft het je wat te vertellen. Als onderdeel van de coaching helpt yogatherapie je verder te komen in het rouwproces. Yogatherapie is lichaamswerk, ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Tijdens de intake vertel ik je hier meer over.

Coachtechnieken

Naast lichaamswerk zijn andere methoden die ik toepas tijdens de sessies bijvoorbeeld: voice dialogue (ik (k)en mijn ikken), familie- en organisatie-opstellingen (De Fontein), visualiseren (soulmap-techniek).

Wie jij bent na jouw life-changing event?

Wie jij bent na een life-changing event is de vraag die we centraal stellen. Want dat je veranderd bent dat is duidelijk of zal je duidelijk worden. 

  • Wie ben jij na het verliezen van een dierbare (partner, ouder(s), kind, vriend(in), collega, huisdier)?
  • Wie ben jij na de scheiding (van je partner, van je ouders)?
  • Wie ben jij nu je ontslag op het werk hebt gekregen?
  • Wie ben jij nu je ziek geworden bent?
Hoe ga je er mee om en hoe ga je nu verder?

Stap voor stap komen tot het beantwoorden van de vraag wie jij bent na jouw life-changing event en hoe je met het litteken op je hart je leven leeft.

Het is niet wat je meemaakt, het is wat je ermee doet.

Wie ben jij nu na een life changing event?

Aandacht geven aan je verdriet

Impactvolle ervaringen in je leven vragen om (h)erkenning en liefdevolle aandacht met als doel om wat er is gebeurd echt aan te kijken, te doorvoelen, te accepteren en vervolgens opnieuw te integreren in je levensverhaal. 

Onder begeleiding

Leading Lady biedt jou rust & actie bij het verwerken van je verdriet.
Leading Lady neemt je aan de hand mee om vervolgens de draad zelf weer op te pakken.