Wie is Leading Lady?

Mijn naam is Ingrid Geul. Ik breng mensen verder. Door o.a. mijn eigen ervaringen. Ooit ben ik ook over de drempel gegaan om mijn life-changing events echt aan te kijken. En bewust te worden wat het met én voor mij gedaan heeft. Ik weet welk resultaat het oplevert en dat gun ik anderen ook.

Zakelijke ervaringen

Secretaressecoach

Jarenlang was ik als zelfstandig ondernemer met het bedrijf Leading Lady een secretaressecoach. Een secretariaat of een individuele managementassistent naar een hoger level brengen was mijn expertise. 

Veelal kwam ik mensen tegen die niet functioneerden vanwege onverwerkt verdriet. Omdat ik er nog niet in geschoold was deed ik er niet veel mee dan een luisterend oor bieden. Dat was vaak al een groot goed.

De ommekeer

Door het volgen van de opleidingen Bewustzijnscoach en Yogatherapie heb ik nu kennis van zaken. Die zet ik in naast mijn persoonlijke ervaringen in het verwerken van impactvolle gebeurtenissen in je leven. 

Ook lichamelijke aandacht

De opleiding Yogatherapie koos ik omdat ik uit ervaring weet dat je trauma, verdriet en ongevoeld gevoel opslaat in je lichaam. Verkramping, stijfheid, vage pijnklachten. Het werkt om tijdens de sessies je ook te focussen op je lijf. Je zult merken dat door hier aandacht aan te besteden het helen van o.a. de wond op je hart versnelt.

Persoonlijke ervaringen

Opgebrand

In 2010 kreeg ik een burn-out. Het duurde 2 jaar voordat ik weer echt aanwezig en blij kon zijn.

Verlies van mijn echtgenoot

Kennelijk moest ik dit meemaken om het plotselinge overlijden van mijn echtgenoot, 51 jaar oud, aan te kunnen. Mijn kinderen, die in 2014 in de leeftijd waren van 19 en 15 jaar, hadden van de een op andere dag geen vader meer. Het was een hele heftige tijd, temeer omdat hij zelf een einde aan zijn leven had gemaakt. 

Afleiding, afleiding, afleiding was een aantal jaren onze modus, om maar niet de pijn te hoeven voelen.

Verlies van mijn schoonzusje

Vijf jaar later overleed mijn schoonzusje na een heel kort ziekbed. Ze was een half jaar ouder dan ik, toen 52 jaar. Weer stond voor onze familie de wereld compleet stil, terwijl om ons heen alles gewoon doorging. 

Rouw leeft samen naast blijdschap

Ik heb in alle perioden ervaren dat verdriet en vreugde heel goed naast elkaar kunnen leven. Het verbaasde mij dat naast dat ik in diepe rouw was er ook ruimte was voor nieuwe dingen ondernemen, een nieuwe liefde vinden, blij zijn en genieten.

Zolang ik maar aandacht blijf geven aan mijn verdriet gaat het andere, nieuwe leven vanzelf door. Met dat inzicht ben ik dankbaar. 

Een Troostboekje voor jou

November 2023 lanceert Ingrid Geul haar 1e boek

In de tijd dat ikzelf een groot verdriet met mij meedroeg heb ik tijdens wandelingen veel foto’s gemaakt. Pas later bleek dat ik onbewust de verschillende fases van rouw had gefotografeerd. Bij het bekijken van de foto’s popten vanzelf de teksten op die erbij hoorden. En zo ontstond er een boekje.


Artikel Gooi en Eembode_Ingrid Geul schrijft troostboek na plotseling overlijden van haar man

Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché  Tekst: Laura Calis

 

Meer weten over ‘een Troostboekje voor jou’?

Lees verder op de pagina ‘Mijn blogs & boekenplank

Wie ben jij nu na een life changing event?

Wie ben jij nu na jouw life-changing event? Dat je veranderd bent is duidelijk of zal je duidelijk worden.

Aandacht geven aan je verdriet

Impactvolle ervaringen in je leven vragen om (h)erkenning en liefdevolle aandacht met als doel om wat er is gebeurd echt aan te kijken, te doorvoelen, te accepteren en vervolgens opnieuw te integreren in je levensverhaal. 

Onder begeleiding

Leading Lady biedt jou rust & actie bij het verwerken van je verdriet.
Leading Lady neemt je aan de hand mee om vervolgens de draad zelf weer op te pakken.