In de tijd dat ikzelf een groot verdriet met mij meedroeg heb ik tijdens wandelingen veel foto’s gemaakt. Pas later bleek dat ik onbewust de verschillende fases van rouw had gefotografeerd. Bij het bekijken van de foto’s popten vanzelf de teksten op die erbij hoorden. En zo ontstond er een boekje.

Een Troostboekje voor jou

Ingrid Geul

Je hebt iets meegemaakt dat je diep heeft geraakt en je voelt verdriet. Dit boekje is bedoeld om je steun te geven en om je te laten weten dat je niet alleen bent.

Troost haal je uit herkenning, afleiding, een luisterend oor, duwtjes in de rug, lichtpuntjes en goede energie.

Laat dit boekje een troost voor je zijn.

Dit troostboekje is het ook waard om aan iemand geven en te laten weten dat je er voor diegene bent.

Klik op de foto van het Troostboekje om uit te komen op de bestelpagina. Kosten zijn 19,95 excl. verzendkosten.

Reacties op het boek

Lieve Ingrid, wat heb je een prachtig boek geschreven. Ik ging even bladeren, maar kon niet stoppen met lezen. Dit geeft zeker steun en wat houvast bij alle soorten rouw.

Marlies

Een erg mooi en behulpzaam boek voor alle mensen die een rouwcurve doorlopen. Jij brengt de vraag op, is er wel een curve? De curve eindigt immers ergens. Loopt het niet ook ‘rond’? Maak het deel uit van je leven.

Henk Jan

Wat heb je dit boekje mooi geschreven en vormgegeven. Zo herkenbaar en voorzien van mooie fotografie. De aanleiding is en blijft erg verdrietig… maar het brengt houvast en meer voor diegene die het kunnen gebruiken zoals oa mijn schoonzus. Ook ik heb er zeker wat aan. Nogmaals dank Ingrid.

Marlijne

In drukke dagen vanmorgen in bed weer met aandacht je boekje bewonderd. Zoveel troost, steun en kracht van erkenning en herkenning. Zó belangrijk.

Heleen

Ik heb het boekje gegeven aan een vriendinnetje die haar vader onlangs heeft verloren. Ze gaf aan mij terug dat ze veel in de beelden en teksten herkende. Ze bleef maar lezen, zei ze. Voor mij was dat een fijn gevoel. Nu heb ik toch iets voor haar kunnen betekenen in deze voor haar verdrietige periode.

Roos

We hebben nog iemand blij gemaakt met je boekje, haar viel direct de mindfullness op. Zo mooi.

Jan & Marjan

Impactvolle ervaringen in je leven vragen om (h)erkenning en liefdevolle aandacht met als doel om wat er is gebeurd echt aan te kijken, te doorvoelen, te accepteren en vervolgens opnieuw te integreren in je levensverhaal.

Face your life changing event