In mijn periode van verdrietverwerking heb ik regelmatig mijn gevoel van mij afgeschreven. Dat luchtte op. Het hielp mij in mijn rouwproces. En nog steeds vraagt het litteken op mijn hart om aandacht. Dus ik blijf schrijven.  Ik deel hier mijn verhaaltjes. Niet alles is van mijzelf. Je leest ook teksten die mij inspireren.

Troost door de puurheid van een bloem

Rouwen doe je niet alleen bij overlijden. Ook voor/na/tijdens een scheiding, ontslag, ziekte, pensionering, of een empty-nest is er rouw. Verdriet om wat je is overkomen. Zet een rouwcoach / rouwmentor in om zelf weer te kunnen sturen.

Kleine lichtpuntjes

Als ik verdrietig ben helpt het mij om in de natuur te zijn. Ik ga dan helemaal op in de bloemenpracht, zeker op dit moment (lente).

De kleur, de vorm, de structuur. De puurheid kan mij zó verwonderen, dat het mij in het hier en nu brengt.

Het geeft mij rust en zelfs een gevoel van gelukkig zijn.

Rouwen doe je niet alleen bij overlijden. Ook voor/na/tijdens een scheiding, ontslag, ziekte, pensionering, of een empty-nest is er rouw. Verdriet om wat je is overkomen. Zet een rouwcoach / rouwmentor in om zelf weer te kunnen sturen.

Impactvolle ervaringen in je leven vragen om (h)erkenning en liefdevolle aandacht met als doel om wat er is gebeurd echt aan te kijken, te doorvoelen, te accepteren en vervolgens opnieuw te integreren in je levensverhaal.

Face your life-changing event